Imagem de fundo da página interna

Die Jiansheng Group beteiligte sich an der Überarbeitung mehrerer nationaler Normen, um die Modernisierung der Möbelindustrie zu unterstützen

2024-08-19 22:00

Pohištvena industrija v Zhangzhouju ima več kot 30-letno zgodovino razvoja in pojavila so se številna znana pohištvena podjetja. V trenutnem ostrem konkurenčnem tržnem okolju lahko podjetja, ki sodelujejo pri oblikovanju (reviziji) nacionalnih standardov, po eni strani oblikujejo podobo svoje blagovne znamke in izboljšajo svojo konkurenčnost, po drugi strani pa lahko povečajo glas svoje industrije in pomagajo industriji doseči večji razvoj. priložnost.


Fujian Jiansheng Furniture Group je sodelovala pri oblikovanju (reviziji) 5 nacionalnih standardov, vključno z"Metode za določanje prepovedanih in omejenih snovi Policiklični aromatski ogljikovodiki v pohištvenih izdelkih in njihovih materialih","Specifikacije za namestitev in prevzem pohištva po meri", in"Varnostne testne metode strukture pogradov"naročilo.


Jiansheng Group


"V procesu sodelovanja pri oblikovanju standardov posvečamo več pozornosti povezavi mednarodnih standardov z domačimi standardi. Nacionalni standardi, ki so bili izdani in uvedeni v zadnjih letih, so do različnih stopenj optimizirali pohištvene izdelke, kar odraža napredek pri varnosti pohištvenih izdelkov, varstvu okolja in drugih vidikih."Liang Zhengwei, generalni direktor trženja Fujian Jiansheng Furniture Group, meni, da bodo policiklični aromatski ogljikovodiki, ki presegajo varnostne standarde, vplivali na zdravje uporabnikov in povzročili onesnaževanje okolja. V primerjavi s formaldehidom je za zaznavanje policikličnih aromatskih ogljikovodikov običajno potrebna profesionalna oprema, uporabniki pa jih težje zaznajo. Zato je Fujian Jiansheng Furniture Group izbral PAH za sodelovanje pri oblikovanju nacionalnih standardov.


National standards


Rečeno je, da"prvorazredna podjetja izdelujejo standarde, drugorazredna podjetja izdelujejo tehnologijo in tretjerazredna podjetja izdelujejo izdelke."Podjetjem bo zmožnost sodelovanja pri oblikovanju (reviziji) nacionalnih standardov pomagala okrepiti njihov glas v panogi, vzpostaviti merila uspešnosti v panogi, povečati tržni delež in okrepiti lastno konkurenčnost. Trenutno je Fujian Jiansheng Furniture Group postalo vodilno podjetje v domači industriji šolskega pohištva in pohištva za učenje otrok.


Zlasti po uvedbi in izdaji petih nacionalnih standardov, pri oblikovanju katerih je podjetje sodelovalo, so njegovi izobraževalni izdelki pohištva, kot so študentske mize, stoli in postelje za študentska stanovanja, zaporedno prejemali naročila znanih univerz, kot so Univerza Xiamen, Univerza Tianjin, Normalna univerza Fujian in Univerza Notranja Mongolija. , s čimer še naprej pridobiva tržno prepoznavnost. Po statističnih podatkih se bo leta 2023 prodaja podjetij medletno povečala za približno 30 %, prodaja postelj v študentskih stanovanjih pa za približno 40 % medletno.


student desks and chairs


"Sklicujoč se na prednosti lokalne predelave jeklenih cevi in ​​lesa v mestu Zhangzhou ima industrija proizvodnje pohištva v mestu Zhangzhou potencial in prostor za nadaljnjo širitev in zavzemanje večjega deleža na domačem in celo mednarodnih trgih."Liang Zhengwei je zelo optimističen glede razvojnega potenciala pohištvene industrije v mestu Zhangzhou. Verjame, da je razvoj čezmorskih trgov pomemben način za mnoga pohištvena podjetja, da gojijo nove točke rasti. Reprezentativna podjetja v okrožju Zhangzhou Gangguanjia, kot so Hongmei, Guohui, Dongrong in druge blagovne znamke, aktivno raziskujejo pohištvene izdelke, ki so v skladu s trendi potrošnje čezmorskih trgov. Ob razvoju trga različna podjetja krepijo tudi inovativnost pohištvenih izdelkov in inteligentno preobrazbo izdelave izdelkov. Podjetja, ki se soočajo s spremembami na trgu, aktivno raziskujejo in lansirajo različne izdelke, da bi pridobila tržno prepoznavnost.


Jiansheng Group


Poleg tega je mestni urad za nadzor trga Zhangzhou prevzel pobudo in zagotovil prve storitve za pomoč pohištvenim podjetjem v Zhangzhouju pri razvoju z visoko kakovostjo in si prizadeva zgraditi Zhangzhou v regionalno proizvodnjo pohištva in pas industrije blagovnih znamk pohištva z nacionalnim vplivom. Zhuang Zhengjiang, namestnik direktorja občinskega urada za nadzor trga Zhangzhou, je dejal:"Vztrajamo pri spodbujanju in usmerjanju pohištvenih podjetij v našem mestu, da aktivno sodelujejo pri oblikovanju (reviziji) nacionalnih standardov, povečajo glas standarda in vpliv industrije ter pomagajo izboljšati raven porabe pohištva. Hkrati pa naš biro v celoti izkoristi vlogo"škatla z orodjem"standardov, meroslovja, certificiranja in testiranja itd., pogosto komunicirajo iz oči v oči s podjetji, aktivno rešujejo težave za podjetja, odpravljajo boleče točke in blokade v razvoju podjetij, pomagajo pohištvenim podjetjem v Zhangzhouju, da postanejo večja in močnejša, in spodbujajo ponudbo verige pohištvene industrije Zhangzhou. Resonanca povezave kakovosti verige se izboljša.


(Zgornja vsebina je izvleček iz časopisa Minnan Daily »Pohištvena podjetja Zhangzhou so sodelovala pri reviziji več nacionalnih standardov in izdala nove obvezne nacionalne standarde za pomoč pri nadgradnji pohištvene industrije«)

Obter o preço mais recente? Responderemos o mais breve possível (dentro de 12 horas)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required