Imagem de fundo da página interna

تبشر المكاتب والكراسي المدرسية بالابتكار والتصميم الجديد لمساعدة الطلاب على النمو بشكل صحي

2024-06-14 22:00

Az oktatási koncepciók megújulásával és a tanulók testi-lelki egészségére fordított fokozott figyelem révén az iskolapadok és székek piaca újdonságot hozott. Az íróasztalok és székek gyártásában vezető szerepet betöltő Jiansheng Group lépést tart az idők tempójával, és új íróasztalok és székek sorozatát dobta piacra, amelyek megfelelnek a tanulók növekedési igényeinek, és elkötelezettek a kényelmesebb és egészségesebb otthon megteremtése mellett. tanulási környezet a diákok számára.


Az új íróasztalokat és székeket úgy tervezték, hogy figyelembe vegyék a tanulók magasságváltozásait és használati szokásait. Válaszul arra a tendenciára, hogy az általános és középiskolás tanulók átlagmagassága évről évre növekszik, a Jiansheng Group állítható magasságú asztalokat és székeket fejlesztett ki, hogy a tanulók mindig megfelelő tanulási magasságot tudjanak elérni növekedésük során. Mindemellett az íróasztalok és székek anyagait gondosan válogatták össze, környezetbarát és tartós anyagok felhasználásával biztosítva a tanulók biztonságát.


school furniture

Az új íróasztalok és székek az alapvető beállítási funkción túl humanizáltabb dizájnt is tartalmaznak. Például az íróasztal széle lekerekített sarkokkal van kialakítva, hogy elkerülje a tanulók ütközésének kockázatát használat közben; A széket ergonómiailag tervezték, amely hatékonyan támogatja a tanulók hátát és nyakát, és csökkenti a hosszú távú tanulás okozta fáradtságot.


Érdemes megemlíteni, hogy a Jiansheng Group is bevezette"fekvőtámasz"asztalok és székek ebédszünetben. Az ebédszünetben elvihető íróasztalok, székek az ebédszünetben kényelmes fekvőszékekké alakíthatók, így a tanulók a rövid pihenőidő alatt teljesen kipihenhetik magukat, délután pedig javíthatják tanulási hatékonyságukat. Jelenleg a"fekvőtámasz"Az asztalokat és székeket néhány iskolában kipróbálták, és a tanárok és a diákok jól fogadták.


school table and chair


A Jiansheng Group által piacra dobott asztalok és székek nemcsak a praktikum és a szépség kombinációjára fordítanak figyelmet a tervezésben, hanem az anyagválasztás és a kivitelezés kiválóságára is törekszenek, hogy minden íróasztal és szék megfeleljen az iskolák és a diákok tényleges igényeinek. . Tudjuk, hogy minden diák a jövő reménysége, és egészséges növekedésük közös gondoskodást igényel. Ezért továbbra is ragaszkodunk a koncepcióhoz"ügyfélközpontú, mindenki számára előnyös a partnerekkel, és ossza meg a törekvőkkel", továbbra is több olyan terméket fejlesztenek, amelyek megfelelnek a tanulók igényeinek, és hozzájárulnak az oktatás fejlesztéséhez.


A Jiansheng Group a csúcskategóriás kereskedelmi bútormegoldások globális szolgáltatója, amelynek középpontjában az oktatási bútorok üzletága áll, és lefedi az irodabútorokat, az orvosi bútorokat és más népszerű üzleti szektorokat. A csoport elkötelezett egy jobb tanulási és irodai orvosi ellátási környezet megteremtése mellett. Az elmúlt 20 év során 118 országba és régióba exportált, és több mint 30 ország oktatási minisztériumának biztosított iskolai bútorokat.

Notícias relacionadas

Mais >
Obter o preço mais recente? Responderemos o mais breve possível (dentro de 12 horas)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required