Imagem de fundo da página interna

Новое поколение обычной школьной мебели — парты и стулья с раскладывающимися обеденными кроватями.

2024-07-25 22:00

V posledných rokoch, s neustálym zlepšovaním vzdelávacieho prostredia a vyučovacích metód, sa nové typy stolov a stoličiek s variabilnými obedovými lôžkami postupne stávajú bežnou voľbou na školách. Tento inovatívny dizajn poskytuje študentom nielen pohodlné vzdelávacie prostredie, ale poskytuje aj veľké pohodlie pri prestávkach na obed.


Zázemie a podpora politiky

Ministerstvo školstva v posledných rokoch vydalo"Oznámenie o ďalšom posilňovaní spánkového manažmentu žiakov základných a stredných škôl", ktorý poukázal na to, že spánok je kľúčový pre podporu rozvoja mozgu, rastu kostí, ochranu zraku, fyzického a duševného zdravia a zlepšenie schopnosti učiť sa a efektívnosti žiakov základných a stredných škôl. Školy sú povinné posilňovať publicitu a vzdelávanie prostredníctvom rôznych metód, energicky popularizovať vedecké poznatky o spánku a koordinovať vedeckú prácu a čas a metódy odpočinku. V dôsledku toho vznikli písacie stoly a stoličky s rozkladacími lôžkami.


Inovatívny dizajn, všestranné funkcie

Nové konvertibilné stoly a stoličky na obed integrujú funkcie tradičných stolov, stoličiek a lôžok prostredníctvom chytrého dizajnu. Pracovná doska sa dá ľahko prevrátiť a stolička sa dá rozložiť na pohodlné lôžko. Žiaci tak nemusia počas krátkej obedňajšej prestávky opustiť triedu a môžu si užiť pohodlný odpočinok s jednoduchými úkonmi. Tento druh dizajnu je jednoduchý a elegantný a dizajn je krásny a rýchlo sa stal novou generáciou bežných stolov a stoličiek.


school furniture


Zlepšiť zdravie študentov a zlepšiť výsledky vzdelávania

Počas prestávky si študenti už dlho museli ľahnúť na lavice, aby si oddýchli. Táto metóda je nielen škodlivá pre ich zdravie, ale môže tiež ovplyvniť ich efektivitu učenia v popoludňajších hodinách. Nové variabilné stoly a stoličky na obedňajšiu prestávku tento problém efektívne riešia a poskytujú študentom zdravšie a pohodlnejšie prostredie na obedňajšiu prestávku. Výskumy ukazujú, že dostatočná prestávka na obed zlepšuje nielen koncentráciu študentov, ale zlepšuje aj ich pamäť a učenie.


Materiály šetrné k životnému prostrediu, odolné a praktické

Stoly a stoličky na obedňajšiu prestávku sú jedinečné nielen vo funkcii, ale aj výber materiálov je veľmi prepracovaný. Výrobcovia stolov a stoličiek na obedňajšiu prestávku sú vyrobené z materiálov šetrných k životnému prostrediu, čo zaisťuje nielen trvanlivosť produktu, ale je v súlade aj s modernými koncepciami ochrany životného prostredia. Dizajn stolov a stoličiek bol mnohokrát vylepšený, aby odolali opotrebovaniu pri dlhodobom používaní, čím sa výrazne znížili náklady školy na výmenu.


Trh reagoval nadšene a má široké vyhliadky.

Od uvedenia na trh nové rozkladacie stoly a stoličky na obed sú vrelo vítané na základných a stredných školách. Mnohé školy zaviedli toto nové vybavenie, ktoré nielen skvalitňuje obedňajšiu prestávku žiakov, ale zlepšuje aj celkové prostredie výučby. Odborníci na vzdelávanie uviedli, že popularizácia takýchto stolov a stoličiek bude v budúcnosti dôležitým smerom rozvoja učebných priestorov.


Desk and chair with convertible lunch bed


Nové rozkladacie stoly a stoličky na obed sa rýchlo stávajú novými favoritmi škôl vďaka svojim inovatívnym dizajnom, rôznorodým funkciám a materiálom šetrným k životnému prostrediu. Stoly a stoličky na obedňajšiu prestávku poskytujú študentom nielen pohodlnejšie a zdravšie prostredie na učenie a oddych, ale tiež vnášajú novú vitalitu do rozvoja vzdelávacieho priemyslu. V budúcnosti, s neustálym pokrokom v technológii a neustálou optimalizáciou dizajnu, verím, že stoly a stoličky na obedňajšiu prestávku sa budú používať vo viacerých školách na ochranu zdravého rastu a účinkov učenia študentov.


Skupina Jiansheng, ako popredný svetový výrobca stolov a stoličiek na obedňajšiu prestávku, uviedla na trh sériu skvelých produktov, ktoré sú široko rozšírené a dodávané na domácich a zahraničných trhoch. Je zástupcom v 30 mestách po celej krajine a celkovo dodala viac ako 100 000 súprav. Zlepšite problémy s obedňajšou prestávkou pre 100 000 študentov. Stoly a stoličky Kuqi na obedňajšiu prestávku boli dobre prijaté študentmi a oddeleniami riadenia vzdelávania. V budúcnosti sa od jeho ďalšej propagácie a popularizácie očakáva, že poskytne pohodlné prostredie obedňajšej prestávky pre viac študentov a podporí zdravý rast študentov.

Notícias relacionadas

Mais >
Obter o preço mais recente? Responderemos o mais breve possível (dentro de 12 horas)
  • This field is required
  • This field is required
  • Required and valid email address
  • This field is required
  • This field is required